Klubin aktiviteetit

PALVELUAKTIVITEETIT:

Eniten aktiviteettitunteja on klubilaisillamme mennyt viime vuosina "Karjalan Apu"-aktiviteetin parissa.

Klubimme "oma juttu" on käytettyjen tietokoneiden kunnostus ja välittäminen Karjalan Apu ry:n kautta eri oppilaitosten, sairaaloiden yms. käyttöön Karjalassa. Tietokoneita onkin toimitettu jo yli 500 kappaletta.

Yhdessä LC Helsinki Cosmopolitanin kanssa olemme järjestäneet Karjalan Apu ry:lle toimitettavan tavaran keräämistä varten säilytyskontin.

Kuva: Kontin paikka - Jorvaksenkaari 16, Kirkkonummi

Kontti on Jorvaksessa, Kirkkonummella, aivan valtatie 51:sen välittömässä läheisyydessä.
Osoite on Jorvaksenkaari 16, Kirkkonummi.
Kontti on punainen ja iso, löytynee helposti.

Lisätietoja Karjalan Apu ry:n kotisivuilta, sieltä löytyy mm. lista tavaroista joita tällä hetkellä kerätään ja viimeisimmät uutiset blogista.
Konttipäivystysajat löytyvät tapahtumakalenterista.

Paikallisista aktiviteeteistä on useiden vuosien ajan ollut tärkeimpänä Karhukallion lastenkoti Espoossa.

VARAINKERUU:

Toimintaamme olemme rahoittaneet mm. arpajaisilla ja kirpputorimyynnillä ja järjestämällä viinipruuveja.
Olemme olleet mukana jo perinteeksi muodostuneessa Tapiolan Talviriehassa, jossa olemme myyneet arpoja, pitäneet lapsille ongintaa ja tarjonneet ilmaista kasvomaalausta. Useana vuonna olemme järjestäneet paikalla myös Karjalan Apu vaatekeräyksen.

Klubin sähköposti:
espoo.city(at)lions.fi