LC ESPOO/CITY ry

Lions Club Espoo/City on 13.9.1992. pääosin entisten Leo Club Espoo/Cityn Leojen perustama Lions-klubi.
Klubimme toimii koko Espoon ja hieman myös Helsingin alueella ilman tiettyä kaupunginosaa tai muuta kotipaikkaa.
Klubissamme on jäseninä sekä miehiä että naisia, niin nuoria kuin hieman vanhempia.
Klubin avustuskohteina on lastenkoteja ja muuta nuorisotyötä sekä johdamme koko Suomen laajuisesti Laatokan Karjalaan suuntautuvaa avustustyötä, jonka tiimoilta olemme lähettäneet jo kohta 500 tietokonetta ja yli sata tonnia avustustavaraa Karjalaan.
Keräys on osa Itämeren ympärillä toimivan Baltic Sea Lions -verkoston toimintaa.

Kuulumme Lionspiiri 107-B, II-alueen/1.lohkoon

Charter Night 5.3.1993.

KOKOUKSET

Klubin toiminta käynnistyi perinteisellä klubiseminaarilla 1.9., jossa päätettiin kauden toiminnalle raamit ja käydään läpi klubilaisten kesäkuulumiset mukavan illanvieton merkeissä.

Kuukausikokouksemme:
Kokouksemme on pääsääntöisesti kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona klo 18.00, mutta tällä kaudella joitain kokouksia tullaan pitämään myös maanantai-iltaisin (kokoukspäivät tapahtumakalenterissa) ja tarkoituksemme on pitää kaikki kokoukset eri paikoissa tutustuen klubin yhteistyökumppanien toimintaan ja käydä klubilaisten vieraina heidän työpaikoillaan. Kauden 2018-2019 ensimmäinen kokous pidettiin klubiseminaarin yhteydessä 1.9.2017.
Vuosikokous järjestetään 3.10.2018 klo 18.00 alkaen Hotelli Presidentin tiloissa.

Jos haluat tulla kokoukseen ota yhteyttä klubin  presidenttiin ja sihteeriin klubin sähköpostin kautta (espoo.city(a)lions.fi)

TOIMINNAN TUKEMINEN

Jos haluat tukea klubin toimintaan, voit tehdä lahjoituksen klubin aktiviteettitilille
Lions Club Espoo/City ry